Centrul de asistență pentru clienți Saxo Bank A/S.

Cum îmi închid Contul?

Dacă nu aveţi Poziţii Deschise şi/sau Numerar în Contul  dumneavoastră, puteţi transmite un e-mail la servicecenter@saxobank.com prin care puteţi solicita închiderea contului. Vă rugăm să includeţi în e-mail-ul dumneavoastră şi numărul dumneavoastră de ID sau numărul de cont client. În caz contrar:

1. Închideţi toate tranzacţiile şi ordinele rămase deschise din contul dumneavoastră, utilizând una din platformele noastre de tranzacţionare. Dacă aveţi acţiuni pe care doriţi să le transferaţi către o altă instituţie şi nu să le vindeţi în momentul de faţă, vă rugăm să utilizaţi instrumentul din platformele dumneavoastră de tranzacţionare, astfel cum este descris mai jos:
 
1.    În platforma dumneavoastră faceţi clic pe meniul „Account" („Cont")
2.    Faceţi clic pe Corporate Actions > „Securities Transfer" („Transfer Titluri").
3.    Se va deschide modulul de transfer, urmaţi instrucţiunile de pe ecran.

2. Retrageţi tot numerarul rămas din cont utilizând instrumentul „Withdraw Cash" („Retragere numerar") disponibil în meniul Account (Cont) de pe platformele Saxo Trader şi Web Trader (Account (Cont) > Cash Transactions (Tranzacţii cu numerar) > Withdraw Cash (Retragere numerar)), asiguraţi-vă că aţi bifat opţiunea „Request closure of account" („Cerere pentru închidere cont") de la Advanced Settings (Setări avansate).

Dacă nu aveţi acces la acest modul, vă rugăm să completaţi următorul formular -  Cerere de Transfer de Fonduri (adăugaţi o notă în formular, prin care să menţionaţi că doriţi să închideţi contul). Transmiteţi formularul scanat la PaymentServices@saxobank.com sau prin fax la 0045 39774705. 

3. Tipăriţi Extrase bancare şi alte rapoarte relevante. Toate rapoartele necesare pentru declaraţia dumneavoastră fiscală se regăsesc în meniul Account (Cont) al platformelor noastre. Vă recomandăm să tipăriţi cel puţin o copie a Extrasului şi a rapoartelor privind Tranzacţiile Executate  pentru evidenţa dumneavoastră. Notă: După închiderea contului dumneavoastră nu veţi mai avea acces la platformele noastre, iar procesarea cererilor pentru rapoartele tipărite poate dura până la 2 săptămâni. 


 

Articole similare

Deschide cont in danemarca Obtinere demo