Centrul de asistență pentru clienți Saxo Bank A/S.

Oferă Saxo preţuri live pentru acţiuni?

În cadrul Saxo toate acţiunile sunt tranzacţionate conform datelor efective de piaţă prezentate de bursele de acţiuni. Pentru a vizualiza și tranzacționa pe date de piaţă în timp real, clienţii trebuie să se aboneze la bursele individuale.

Vă puteţi abona la o bursă de preţuri live utilizând instrumentul Exchange Subscription (Abonare la bursă) de pe platforma de tranzacţionare. Instrumentul Subscription (Abonare) poate fi accesat din tab-ul „Account" („Cont") de la „Manage Subscriptions"(„Gestionare Abonamente").

Faceţi clic pe imagine pentru a se deschide pe tot ecranul.


Pentru a avea acces rapid şi facil la datele de piaţă în timp real şi la ştirile transmise în direct, vă rugăm:

Faceţi clic pe link-ul „Subscribe" („Abonare") pentru serviciul la care vreţi să vă abonaţi.
Completaţi contractul de abonare şi acceptaţi termenii şi condiţiile.
Faceţi clic pe butonul „Submit Subscription Agreement" („Înregistrare Contract de Abonare") de la sfârşitul contractului.

Notă:

Taxele de abonare sunt percepute din contul dumneavoastră imediat după abonarea la un serviciu şi veţi fi întotdeauna taxat pentru o lună calendaristică completă, indiferent de data abonării.
Clienţii persoane juridice sunt consideraţi de bursele de valori drept INVESTITORI PROFESIONALI şi li se percep în consecinţă taxele de utilizator final profesional, cu excepţia cazului în care sunt exceptaţi în mod expres în baza contractului de abonare.

Informaţii suplimentare cu privire la contractele aferente burselor de valori şi taxele lunare de abonare se regăsesc aici.


 

Articole similare

Deschide cont in danemarca Obtinere demo