Centrul de asistență pentru clienți Saxo Bank A/S.

Cum îmi alimentez contul?

Vă puteţi alimenta contul prin următoarele metode:
 
- Card de credit sau debit: După aprobarea cadrului dumneavoastră de credit, veţi putea să îl alimentaţi şi să realizaţi tranzacţii imediat. Vă rugăm să faceţi clic aici pentru a citi mai multe „Cum pot alimenta cu ajutorul cardurilor de credit şi de debit". Rețineți  că momentan, nu sunt acceptate transferuri efectuate cu carduri emise de bănci din România.
- Transfer bancar: Puteţi transfera sume pe care le aveţi la banca dumneavoastră; va trebui să furnizaţi următoarele informaţii:
 
1.    Codul dumneavoastră IBAN Saxo. Dacă nu ştiţi care este IBAN -ul dumneavoastră, conectaţi-vă aici pentru a accesa prezentarea generală completă a contului dumneavoastră, şi mergeţi la Account Overview (Prezentarea generală a contului).
2.    Codul SWIFT Saxo: întotdeauna SAXODKKK
3.    Numele/Beneficiarul contului: Numele dumneavoastră complet

În cazul în care banca dumneavoastră care realizează transferul solicită informaţii suplimentare (cum ar fi Detalii bancare intermediare), Instrucţiunile noastre standard de decontare se regăsesc aici
 
- Transfer de acţiuni: Transferaţi-vă portofoliul de acţiuni la Saxo şi utilizaţi-l pentru tranzacţiile cu garanţii. Vă rugăm să faceţi clic pe următorul link şi să vă conectaţi cu ID-ul de utilizator şi parola Saxo: Selectaţi Stock Transfer (Transfer acţiuni)
      Reţineţi că transferul bancar şi de acţiuni nu acordă accesul imediat la tranzacții, trebui ca mai întâi instrumentele/fondurile să ajungă în contul dvs.


 

Articole similare

Deschide cont in danemarca Obtinere demo