Privat    INSTITUTIONAL    TRADINGFLOOR.COM

Faceţi o copie de rezervă a cheii dumneavoastră de securitate pentru a putea rula Saxo Trader de pe mai multe calculatoare

Pentru a instala şi rula Saxo Trader 2 pe mai multe calculatoare, fiecare dintre acestea trebuie să aibă instalată aceeaşi cheie de securitate. Vă rugăm să parcurgeţi următorul ghid cu privire la modul în care puteţi face acest lucru:

1.       CUM SE POATE FACE O COPIE A CHEII
 
a)      Conectaţi-vă pe primul  PC
b)      Mergeţi la File Menu (Meniul fişier) (în partea de sus, stânga)> apoi faceţi clic pe Options... (Opţiuni)

faceţi clic pe imagini pentru a se deschide pe tot ecranul.


c)       Selectaţi tab-ul Key Management (Management cheie) > apoi faceţi clic pe butonul Backup Key (Cheie de rezervă).d)       Selectaţi o locaţie pentru a salva cheia prin clic pe butonul browse (căutare). Vă recomandăm să salvaţi cheia pe un stick de memorie USB sau pe alt suport de memorare transportabil. De asemenea, vă puteţi transmite fişierele prin intermediul e-mail-ului, pentru ca mai târziu să le salvaţi pe cel de-al doilea calculator al dumneavoastră. După ce aţi selectat locaţia faceţi clic pe OK şi Next (În continuare).

e)      Veţi fi apoi rugat să oferiţi o parolă pentru protejarea cheii, parola trebuie să conţină cel puţin 4 cifre. Va trebui să vă amintiţi această parolă când veţi încărca cheia mai tîrziu > După ce aţi terminat faceţi clic pe Next (În continuare)

f)       Apoi ar trebui să observaţi confirmarea de mai jos, în care se menţionează salvarea cu succes a cheii.


g)       Închideţi SaxoTrader şi luaţi copia (cardul de memorie USB sau alt suport de memorare transportabil) cu dumneavoastră la cel de-al doilea calculator PC.

2.       CUM PUTEŢI ÎNCĂRCA CHEIA ÎN CELĂLALT (CELELALTE) CALCULATOR (CALCULATOARE) AL (ALE) DUMNEAVOASTRĂ

a)      Instalaţi software-ul de pe următor site web: http://www.saxobank.com/support/download
b)      După instalare conectaţi-vă cu ID-ul şi cu parola dumneavoastră normale.
c)      Veţi fi apoi rugat fie să generaţi o nouă cheie, fie să importaţi o cheie de rezervă > Clic pe OK


d)      Din opţiunile arătate faceţi clic pe butonul Load backup key (Încărcare cheie de rezervă)e)       Navigaţi prin browse la locaţia sau directorul în care aţi salvat cheia (Ex. card de memorie USB). După selectare faceţi clic pe Next (În continuare).f)      Introduceţi parola pe care aţi ales-o mai devreme, la pasul 1d.g)      Ar trebui să primiţi apoi confirmarea reinstalării cu succes a cheii, apoi faceţi clic pe OK.
h)      Conectaţi-vă cu ID-ul şi parola dumneavoastră de utilizator.

Acum puteţi utiliza orice calculator PC pentru a vă conecta la contul dumneavoastră de pe platforma Saxo Trader. De asemenea, puteţi încărca cheia pe oricât de multe calculatoare doriţi prin repetarea procesului de încărcare de mai sus.
 

 

Articole similare

Contacteaza-ne

http://assets0.desk.com/
false
desk
Loading
seconds ago
a minute ago
minutes ago
an hour ago
hours ago
a day ago
days ago
about
false
Invalid characters found
/customer/ro_ro/portal/articles/autocomplete